Φίλοι του Άλφα

Η ομάδα «Φίλοι του Θέατρο Άλφα» δημιουργήθηκε για να προσφέρει στα μέλη της ιδιαίτερες παροχές, εκπτώσεις και πρόσβαση στις σταθερές και έκτακτες θεατρικές παραγωγές, που θα παρουσιαστούν στο θέατρό μας τη χειμερινή θεατρική σεζόν 2018-2019.

Με πάνω από 10 σταθερές παραγωγές καθώς επίσης και πολλές έκτακτες, αλλά και μουσικές βραδιές, τα μέλη του «Φίλοι του Θέατρο Άλφα» θα μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα δρώμενα του Θεάτρου Άλφα Ιδέα με διαφορετικό τρόπο.

Ως μέλος του «Φίλοι του Θέατρο Άλφα» μπορεί να γίνει δεκτό οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 16 ετών, απλά με τη συμπλήρωση της παρακάτω αίτησης εγγραφής σε μια από τις παρακάτω ομάδες.

1. Εγγραφή στο Newsletter του «Φίλοι του Θέατρο Άλφα» ΔΩΡΕΑΝ

  • Θα έχεις άμεση ενημέρωση για όλα τα νέα του Θεάτρου Άλφα.Ιδέα που αφορούν τις σταθερές και έκτακτες θεατρικές, αλλά και μουσικές παραγωγές του θεάτρου, για τη θεατρική σεζόν 2018-2019.
  • Θα μπορείς να αγοράζεις εισιτήρια σε προνομιακή τιμή, για διάφορες παραστάσεις και συγκεκριμένες μέρες και ώρες, για τις οποίες θα υπάρχει προσωπική και έγκαιρη ενημέρωση.


2. Κάρτα πρόσβασης σε 7 παραστάσεις. Κόστος 25€

  • Με την κάρτα αυτή αποκτάτε ελεύθερη πρόσβαση σε 7 παραστάσεις της επιλογής σας
  • Αυτόματη εγγραφή στο newsletter του θεάτρου και έτσι θα ενημερώνεσαι άμεσα για όλα τα νέα του θεάτρου Άλφα.Ιδέα που αφορούν τις σταθερές και έκτακτες θεατρικές, αλλά και μουσικές παραγωγές του θεάτρου, για τη θεατρική σεζόν 2018-2019.
  • Αγορά εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή σε διάφορες παραστάσεις και συγκεκριμένες μέρες και ώρες, για τις οποίες θα έχετε άμεση και έγκυρη ενημέρωση."Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση θέσης"

3. Κάρτα μέλους του «Φίλοι του Θέατρο Άλφα». Κόστος 50€

  • Ελεύθερη πρόσβαση από μία φορά σε κάθε σταθερή και έκτακτη θεατρική, αλλά και μουσική παράσταση του θεάτρου Άλφα.Ιδέα, για τη θεατρική σεζόν 2018-2019.
  • Πρόσβαση σε γενικές πρόβες των παραστάσεων μας, μετά από προσωπική ενημέρωση.
  • Αυτόματη εγγραφή στο newsletter του θεάτρου, για άμεση, έγκυρη και τακτική ενημέρωση όλων των δράσεων του θεάτρου Άλφα.Ιδέα.
  • Αγορά εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή, σε παραστάσεις για συγκεκριμένες μέρες και ώρες, για τις οποίες θα ενημερώνεσαι έγκαιρα."Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση θέσης"

4. Γίνε και Εσύ χορηγός στο Θέατρο Άλφα με μια δωρέα

Το θέατρο Άλφα.Ιδέα συνεχίζει την καλλιτεχνική του πορεία χάρη στου φίλους και τις φίλες που από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του, πίστεψαν και στήριξαν με διάφορους τρόπους τις επιλογές μας με αποτέλεσμα να συνεχίζουμε δυναμικά για Τρίτη χρονιά.

Τώρα μπορείτε και εσείς να ενισχύσετε οικονομικά τη συνέχεια αυτής της προσπάθειας για να μπορέσουμε και εμείς να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το ιδιαίτερα απαιτητικό θεατρικό ταξίδι.

Γίνετε συνοδοιπόροι και εσείς στο θεατρικό μας ταξίδι του Άλφα.Ιδέα με μια δωρεά.

Γιατί το θέατρο Άλφα.Ιδέα είναι οι φίλοι του!!!

Χρήστος Τζίφας

T: (+30) 69 70 28 28 88
E: [email protected]

Για τα μέλη του «Φίλοι του Θέατρο Άλφα» των παραπάνω ομάδων θα ανακοινώνονται διαρκώς προσφορές και εκπλήξεις, μέσω της σταθερής και τακτικής επικοινωνίας που θα έχει το θέατρο με τα μέλη του.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τζίφας Χρήστος τηλ: 697 028 28 88