ΝΕΑ / ΔΡΑΣΕΙΣ
21/02/2024

“Τζούλια” του Τάσου Ιορδανίδη

Ο Τάσος Ιορδανίδης γράφει και σκηνοθετεί “Τζούλια” ένα νέο θεατρικό έργο βασισμένο στην «Δεσποινίδα Τζούλια» του Αυγούστου Στρίντμπεργκ. Πρεμιέρα: Δευτέρα […]
23/11/2023

Φακντ-απ, ένα έργο του Τάσου Ιορδανίδη

Μετά το «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» ο Τάσος Ιορδανίδης συστήνει στο θέατρο Άλφα-Ληναίος-Φωτίου, ένα νέο έργο με τίτλο «Φακντ-απ». Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Θάλεια Ματίκα, σε μία απόπειρα «συνομιλίας» με εφήβους όλων των ηλικιών.
15/09/2023

Θέλω να σου κρατάω το χέρι (I want to hold your hand) – Τρίτη χρονιά

Η παράσταση που συγκίνησε την Αθήνα επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο θέατρο Άλφα – Ληναίος-Φωτίου
15/09/2023

Παιδική Σκηνή: Άλκη Ζέη- «Κοντά στις Ράγιες»

Ένα συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι στο μακρινό Βορρά, με οδηγό τα… «απερίσκεπτα» όνειρα που κάνουν τα παιδιά και όσοι νιώθουν παιδιά για έναν κόσμο πιο δίκαιο, ξεκινά στην παιδική σκηνή του θεάτρου Άλφα – Ληναίος-Φωτίου με αφορμή το Λογοτεχνικό Έτος Άλκης Ζέη.
16/11/2022

Θέλω να σου κρατάω το χέρι (I want to hold your hand) – Δεύτερη χρονιά

Το έργο του Τάσου Ιορδανίδη "Θέλω να σου κρατάω το χέρι" ( I wanna hold your hand) επιστρέφει στις 16 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Άλφα
16/11/2022

Ayşem -Μια ιστορία με γενίτσαρους και βρικόλακες στην οθωμανική Κρήτη

Η «Ayşem» είναι μια μυθοπλασία, εμπνευσμένη από πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα της εποχής των οθωμανικών χρόνων και περιγράφει τις προσπάθειες ενός κινηματογραφικού συνεργείου να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα της ταινίας, με την οποία θα ζωντανέψουν τον μύθο του έρωτα μίας Κρητικοπούλας με έναν νεαρό σ’ ένα χωριό της Κρήτης στα χρόνια της οθωμανικής κυριαρχίας.